Μενελάου 35 & Αγ. Θηρεσίας - Νέο Ηράκλειο
Ώράριο εργασίας: 24 Ωρες Service - 7 Ημέρες/ Εβδομάδα
Back
Breadcrumb Image
Πισίνα με Skimmer
Home Πισίνα με Skimmer

Πισίνα με Skimmer

Πισίνα με Skimmer είναι οι πιο δημοφιλής τύπος πισίνας. Η κατασκευή τους γίνετε από μπετό ή προκατ. Χαρακτηρίζετε από το κλειστό κύκλωμα ανκυκλοφορίας σε αντίθεση με αυτό της πισίνας με κανάλια υπερχείλισης και δεξαμενή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε καθαρότερο νερό, λιγότερες ώρες λειτουργίας της αντλίας, οικονομία χημικών, χαμηλό χημικό φορτίο νερού και με σωστή συντήρηση δεν απαιτείται ανανέωση του νερού, χαμηλό ποσοστό διάβρωσης των υλικών κατασκευής, υγιεινό νερό, χαμηλό υιικό φορτίο, καλύτερη αίσθηση του νερού και χωρίς δερματολογικά προβλήματα.

Τα πλεονεκτήματα εκτός από αυτά που έχουν αναφερθεί παραπάνω όσο αναφορά την υγιεινή του νερού είναι περισσότερα. Ένα από αυτά είναι το κόστος κατασκευής της. Είναι η πρώτη ερώτηση που θα πρέπει να απαντηθεί και να ερμηνευτή με πραγματικά κοστολόγια. Για παράδειγμα πολλές φορές το κόστος στο σύνολό της μπορεί να είναι χαμηλότερο έως και 40% από αυτό της πισίνας με περιμετρική υπερχείλιση . Αυτό οφείλετε στην κατασκευή και μόνωση του καναλιού υπερχείλισης, στο επιπρόσθετο κόστος των επιχειλίων για την κάλυψη με σχάρα και φάσα του καναλιού. Και τέλος στην κατασκευή και μόνωση της δεξαμενή υπερχείλισης.

Η λειτουργία της πισίνας με skimmer έχει ως εξής.

Η πισίνα είναι γεμάτη με νερό. Εκκινούμε την αντλία ανακυκλοφορείας. Το νερό της πισίνας αναρροφάτε από τους επιφανειακούς αναρροφητίρες skimmer. Στην συνέχεια φιλτράρουμε το νερό και το απολυμαίνουμε. Το νερό επιστρέφει καθαρό πλέων στην πισίνα από τα στόμια προσαγωγής. Η σωστή μελέτη για την τοποθέτηση των στομίων αλλά και των skimmer είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες για να έχουμε πάντα μια καθαρή πισίνα.

FOTO GALERY