Μενελάου 35 & Αγ. Θηρεσίας - Νέο Ηράκλειο
Ώράριο εργασίας: 24 Ωρες Service - 7 Ημέρες/ Εβδομάδα
Back
Breadcrumb Image
Ημιαυτόματο κάλυμμα πισίνας
Home Ημιαυτόματο κάλυμμα πισίνας

Ημιαυτόματο κάλυμμα πισίνας

  ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ ΜΠΑΡΕΣ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ. Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΤΗΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΣΕ ΠΕΙΡΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΞΕΙΔΟΤΑ.

κάλυμμα με μπάρες
Το τελειότερο κάλυμμα για όλες τις πισίνες 
ανοίγει και κλείνει σε ένα λεπτό
Θα χρησιμοποιείτε την πισίνα σας πιο συχνά, απολαμβάνοντας το χρόνο σας κάνοντας μπάνιο παρά σκουπίζοντας την. Είναι το οικονομικότερο στην κατηγορία του, εύχρηστο, ανθεκτικό, ανεβάζοντας την αισθητική του χώρου σας αλλά και την αξία της πισίνα σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο εύκολα, τυλίγετε γύρο από τον εαυτό του και δεν καταλαμβάνει μεγάλο όγκο.
   Το Ημιαυτόματο κάλυμμα μπορεί να αντέξει βάρος ενός μικρού παιδίου ή ζώου χωρίς να προκληθεί ζημιά στο κάλυμμα και να βρεθεί στο νερό. Κατασκευάζετε για όλους τους τύπους των παραληλλόγραμων πισινών. Διέθετε δε δύο τύπου όσο αναφορά το βάρος του μουσαμά, όπως το κάλυμμα χειμώνα. Αποτελείτε από άξονες ανωδιομενου αλουμινίου τοποθετημένες κάθε ένα μέτρο και η ακύρωση του γίνετε με πείρους  inox 316 βαρέως τύπου στις δύο πλευρές τις πισίνας εξωτερικά των επιχειλείων και τεντώνει με inox καστανιές και ιμάντες. Το άνοιγμα της πισίνας γίνετε με ηλεκτρικό επαναφορτιζόμενο ενώ το κλείσιμο χειροκίνητα τρίβοντας ένα ιμάντα.

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

FOTO GALERY

Στείλτε μας μήνυμα

    Διεύθυνση​
    Μενελάου 35 & Αγ. Θηρεσίας - Νέο Ηράκλειο
    Τηλέφωνο
    698 34 55 430 - 211 70 56 024