Μενελάου 35 & Αγ. Θηρεσίας - Νέο Ηράκλειο
Ώράριο εργασίας: 24 Ωρες Service - 7 Ημέρες/ Εβδομάδα
Breadcrumb Image
Pisines prokat
Home Pisines prokat

Pisines prokat

pisines prokat με χαλύβδινο σκελετό συνολικού πάχους 2.4mm εγκιβωτισμένες στο μπετό μονομπλόκ. Μέθοδος τοποθέτησης του σκελετού με υψηλό συντελεστής ασφάλειας ολίσθησης, μέγηστης στατικής επάρκειας και αντισεισμικής θωράκισης. Με επιπρόσθετη επεξεργασία έναντι της διάβρωσης με συγκεκριμένη μέθοδο βαφής κάνοντάς την άτρωτη σε περιβάλλον πισίνας-εδάφους.

Άδεια μικρής κλίμακας έως 50m² με 1.5m μέγιστό βάθος και compact μηχανοστάσιο. Εξασφαλίζουμε την πισίνα μας και ασφαλίζεστε με 20ετή εγγύηση. Για ταχύτατη, ασφαλέστερη και τυποποιημένη κατασκευή. Η εταιρία μας σχεδιάζει κατασκευάζει επισκευάζει και συντηρεί από το 2005 και γνωρίζει πολύ καλά την συμπεριφορά της στο χρόνο.

Αναβαθμίζουμε συνεχώς την τεχνολογία κατασκευής, σχεδίων και υλικών. Η εσωτερική επένδυση και η στεγανοποίηση γίνεται με Liner βαρέως τύπου πάχους 1,5mm (μονόχρωμες) και 2mm (ανάγλυφες 3D). Η συγκόλληση μεταξύ τους γίνετε με θερμοκόλυση. Με την μέθοδος αυτή επιτυγχάνουμε 100% στεγανότητα μηδενίζοντας όλα τα προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε πισίνες με μεσοτοιχία κτίρια (υπόγεια, αποθήκες, γκαράζ) ή σε ταράτσες μονόδρομος για την απόλυτη στεγανότητα επιλέγετε η μεμβράνη (liner). Η καλύτερη λύση για επαγγελματίες σε ξενοδοχεία, κολυμβητήρια, και κέντρα διασκέδασης poolgarden.

Πλεονεκτήματα της biotechpool.gr στην Πισίνες προκάτ

Μας είναι γνωστό ότι οι μεγαλύτερες κατασκευές με υψηλές απαιτήσεις στατικότητας και αντοχής όπως γέφυρες, κτήρια, ουρανοξύστες εργοστάσια, νοσοκομεία, αλλά και κολυμβητήρια είναι κατασκευασμένα από μέταλλο; Το κάθε ένα ξεχωριστά και ανάλογα τις ανάγκες είναι μελετημένο για να πληροί κάποιες προϋποθέσεις κατασκευής από μηχανικούς. Παρακάτω θα δούμε τα πλεονεκτήματα της προκατασκευασμένης πισίνας.

Η οικονομικότερη πισίνα στην κατηγορία της. Ιδανική για επαγγελματίες (ξενοδοχεία, κολυμβητήρια) αλλά και για ιδιώτες. Έως και 40% χαμηλότερο κόστος κατασκευής.πισινα προκατ

Μια προκάτ πισίνα της biotechpool μπορεί να κατασκευαστεί από 10-15 ημέρες. Άλλες τόσες ημέρες χρειάζεστε και για την διαμόρφωση του περιβάλλον χώρου.

πισινα προκατ

Οι μεμβράνες PVC είναι οι μόνες που μπορούν και εξασφαλίζουν απόλυτη στεγανότητα ακόμη και σε ορόφους πολυκατοικιών, μεσοτοιχίες με δωμάτια. Ενδείκνυνται σε σεισμογενές περιοχές.

Ο μεταλλικός σκελετός καθιστά την πισίνα άτρωτη ακόμη και σε περιοχές με μεγάλη σεισμική δραστηριότητα. Ο συνδυασμός του εγκιβωτισμένου σκελετού και της στεγανοποίησης με μεμβράνη δεν επιτρέπει κανένα περιθώριο ολίσθησης της πισίνας

Η μέθοδος προετοιμασίας πριν την βαφή, τα υλικά βαφής, η μέθοδος βαφής αλλα και τα στάδια θερμοκρασίας του φούρνου, είναι ο συνδυασμός που καθιστά την κατασκευή της μοναδική με την ισχυρότερη αντιδιαβρωτική προστασία και με 25 έτη γραπτή εγγύηση.

Οι συνεργάτες μας μηχανικοί βρίσκονται εδώ. Μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε γρήγορα και οικονομικά την έκδοση άδειας μικρής κλίμακας για την έναρξη εργασιών κατασκευής.πισινα προκατ

 

Η σωστή μελέτη ο τυποποιημένος τρόπος κατασκευής και η επιλογή των σωστών υλικών είναι το κλειδί της επιτυχίας των κατασκευών. Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε την πισίνα που επιθυμείτε και να απολαύσετε χωρίς προβλήματα γρήγορα και στην καλύτερη τιμή.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σε ελεύθερο σχέδιο που επιθυμείτε ή να επιλέξετε ένα από τυποποιημένα μας σχέδια με την επιλογή της διάστασης που θέλετε.

πισινα προκατ
Πισνίνα στους Παξούς

Τι περιλαμβάνει ο βασικός εξοπλισμός πισίνας.

Τοιχία Πισίνας τύπου πάνελ με αντιρίδες Κατεργασίας Galvanize Ζ280 μεταλλικός σκελετός με επιπρόσθετη αντιδιαβρωτική προστασία ηλεκτροστατικής βαφής πολυεστερικής βάσης συνολικού πάχους 2.4mm. Με 20ετη εγγύηση στατικής επάρκειας.Μεταλλική ενίσχυση διαμορφωμένη στο ανώτατο και κατώτατο σημείο του σκελετού (στράτζα) για μεγαλύτερη στατική αντοχή και διατήρηση της ευθύτητάς της. Η συναρμολόγηση μεταξύ αυτών γίνεται με κοχλίες και η αντιστήριξη των τοιχείων με αντηρίδες. Οι αντηρίδες είναι σε απόσταση κάθε ένα μέτρο. Στο κίτ περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα για την συναρμολόγηση του σκελετού (πάνελ, αντηρίδες, γωνίες, βίδες, κοχλίες πάκτωσης).

Στεγανοποιητική μεμβράνη μονόχρωμη. Η εσωτερική τελική επένδυσή και στεγανοποίησή της γίνεται με μεμβράνη PVC πάχους 1.5mm υψηλής αντοχής με τριβέρα, εξωτερική κατεργασία αντιμυκητιακής προστασίας και (UV) προστασία για την αποφυγή προσβολής υπεριώδους ακτινοβολίας. Η μεταξύ τους συγκόλληση γίνεται με θερμοκόλληση εξασφαλίζει την άριστη στεγανότητα 100% Είναι ελαστική με τέλεια πρόσφυση στον πυθμένα και στα πλευρικά τοιχώματα. Η συγκράτηση της μεμβράνης στο ανώτατο μέρος του τοιχίου επιτυγχάνετε με ιδικό στοιχείο αγκύρωσης το οποίο μας επιτρέπει την αντικατάσταση της μακροπρόθεσμα εύκολα και γρήγορα. Επιπρόσθετα πριν την εγκατάσταση της μεμβράνης θα πρέπει να έχει προηγιθεί τσιμεντοκονία στο πάτο της πισίνας και στοκάρισμα ή αυτοεπιπεδούμενο για τέλεια εφαρμογή.

Ηλεκτρομηχανολογικά

Αντλία φίλτρου με προφίλτρο πλαστικό ικανότητας πλήρης ανακυκλοφορίας του νερού της δεξαμενής σε 3-4 ώρες σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό υγειονομικής εξασφάλισης των λουομένων. Εσωτερική θερμική προστασία κινητήρα με έλασμα συστολής – διαστολής για την αποφυγή καταστροφής του σε περίπτωση υπερθέρμανσης.

Φίλτρο νερού πολυεστερικό με μέσο φίλτρανσης χαλαζιακή άμμο.

  • 30% μεγαλύτερη συγκράτησης σωματιδίων
  • Κρυστάλλινο νερό
  • Οικονομία νερού

Ιδανικό για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις βάση υγειονομικής αρχής και προϋπόθεση πιστοποίησης ΕΟΤ.

Ηλεκτρολογικός πίνακας στεγανός εφοδιασμένος με:

  • Ρελέ διαρροης (ηλεκτροπλυξείας)
  • Χρονοδιακόπτης αυτόματης λειτουργίας της αντλίας ανακυκλοφορίας.
  • Διακόπτης τριών θέσεων (αυτόματη, χειροκίνητη και απενεργοποίηση της λειτουργίας της αντλίας της ανακυκλοφοριας).
  • Ασφάλεια φωτισμού.
  • Μετασχηματιστής 220-12V ρητίνης στεγανος

Φωτιστικά σώματα ισχύς 20watt /12V PAR 56 FLAT, ψύχονται με το νερό της δεξαμενής, και εξασφαλίζετε η αντικατάστασή τους χωρίς το άδειασμα νερού.

Υδραυλικές συνδεσμολογίες με σωλήνες PVC 10atm  αντιστοίχων διατομών ανάλογης ανάγκης της κατασκευής. Υδραυλικά εξαρτήματα PVC 16atm. Οι συγκολλήσεις μεταξύ αυτών γίνεται με αξιόπιστο συγκολλητικό υλικό αφού έχει προηγηθεί καθαρισμός με διαλυτικό το σημείο συγκόλλησης.

Στόμια αναρρόφησης κατάθλιψης ABS (Skimmer – Inlet) ικανά για την πλήρη ανακυκλοφορία του νερού. Τα σημεία συναρμολόγησης στα τοιχία της δεξαμενής είναι συγκεκριμένα βάση μελετών και χρόνιων ερευνών.  Φρεάτιο πυθμένα στο ρόλο της αναρρόφησης για την βοήθεια της ανακυκλοφοριας και για το άδειασμα του νερού της πισίνας. Σύστημα αυτόματης πλήρωσης του νερού που οφείλεται κυρίως στην εξάτμιση του και στόμιο υπερχείλισης για τους χειμερινούς μήνες για την αποφυγή υπερχείλισης λόγω βροχών.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη  του εξοπλισμού αλλά και της εγκατάστασης της πισίνας σας. Η προσφορά μας θα είναι αναλυτική χωρίς επιπρόσθετα κρυφά κοστολόγια. Μπορούμε να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου την κατασκευή της πισίνας σας με απόλυτη συνεργασία μαζί σας. Παρέχουμε όλες της μηχανολογικές και στατικές μελέτες για την έκδοση οικ. άδειας μικρής κλίμακας. Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση σωστής λειτουργίας και εξασφαλίζουμε πάντα την διάθεση ανταλλακτικών για περισσότερο από 5 χρόνια.

FOTO GALERY