Μενελάου 35 & Αγ. Θηρεσίας - Νέο Ηράκλειο
Ώράριο εργασίας: 24 Ωρες Service - 7 Ημέρες/ Εβδομάδα
Back
Breadcrumb Image
Προκάτ πισίνα
Home Προκάτ πισίνα

Προκάτ πισίνα

Προκάτ πισίνα με χαλύβδινο σκελετό συνολικού πάχους 2.4mm εγκιβωτισμένες στο μπετό μονομπλόκ. Μέθοδος τοποθέτησης του σκελετού τις πισίνας με υψηλό συντελεστής ασφάλειας ολίσθησης στατικής επάρκειας και αντισεισμικής θωράκισης. Προκάτ πισίνα με επιπρόσθετη επεξεργασία έναντι τις διάβρωσης με συγκεκριμένη μέθοδο βαφής κάνοντάς την άτρωτη σε περιβάλλον πισίνας-εδάφους.

Άδεια μικρής κλίμακας έως 50m² με 1.5m μέγιστό βάθος και compact μηχανοστάσιο. Εξασφαλίζουμε την πισίνα μας και ασφαλίζεστε με 20ετή εγγύηση. Πισίνες προκατ για ταχύτατη και ασφαλέστερη κατασκευή. Η εταιρία μας σχεδιάζει κατασκευάζει επισκευάζει και συντηρεί πισίνες από το 2005 και γνωρίζει πολύ καλά την συμπεριφορά της πισίνας στο χρόνο.

Αναβαθμίζουμε συνεχώς την τεχνολογία κατασκευής, σχεδίων και υλικών. Η εσωτερική επένδυση και η στεγανοποίηση γίνεται με Liner βαρέως τύπου πάχους 1,5mm (μονόχρωμες) και 2mm (ανάγλυφες 3D). Η συγκόλληση μεταξύ τους γίνετε με θερμοκόλυση. Με την μέθοδος αυτή επιτυγχάνουμε 100% στεγανότητα μηδενίζοντας όλα τα προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε πισίνες με μεσοτοιχία κτίρια (υπόγεια, αποθήκες, γκαράζ) ή πισίνες σε ταράτσες μονόδρομος για την απόλυτη στεγανότητα επιλέγετε η μεμβράνη (liner). Η καλύτερη λύση για επαγγελματίες σε ξενοδοχεία, κολυμβητήρια, και κέντρα διασκέδασης poolgarden.

Πλεονεκτήματα της biotechpool.gr στην πισίνας προκάτ

Μας είναι γνωστό ότι οι μεγαλύτερες κατασκευές με υψηλές απαιτήσεις στατικότητας και αντοχής όπως γέφυρες, κτήρια, ουρανοξύστες εργοστάσια, νοσοκομεία, αλλά και κολυμβητήρια είναι κατασκευασμένα από μέταλλο; Το κάθε ένα ξεχωριστά και ανάλογα τις ανάγκες είναι μελετημένο για να πληροί κάποιες προϋποθέσεις κατασκευής από μηχανικούς. Παρακάτω θα δούμε τα πλεονεκτήματα της προκατασκευασμένης πισίνας.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Μια προκάτ πισίνα της biotechpool μπορεί να κατασκευαστεί από 10-15 ημέρες. Άλλες τόσες ημέρες χρειάζεστε και για την διαμόρφωση του περιβάλλον χώρου.

πισινα προκατ
πισινα προκατ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Η οικονομικότερη πισίνα στην κατηγορία της. Ιδανική για επαγγελματίες (ξενοδοχεία, κολυμβητήρια) αλλά και για ιδιώτες. Έως και 40% χαμηλότερο κόστος κατασκευής.

ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ:Ο μεταλλικός σκελετός καθιστά την πισίνα άτρωτη ακόμη και σε περιοχές με μεγάλη σεισμική δραστηριότητα. Ο συνδυασμός του εγκιβωτισμένου σκελετού και της στεγανοποίησης με μεμβράνη δεν επιτρέπει κανένα περιθώριο ολίσθησης της πισίνας

πισινα προκατ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ 100%: Οι μεμβράνες PVC είναι οι μόνες που μπορούν και εξασφαλίζουν απόλυτη στεγανότητα ακόμη και σε ορόφους πολυκατοικιών, μεσοτοιχίες με δωμάτια. Ενδείκνυνται σε σεισμογενές περιοχές.

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ: Η σωστή μελέτη ο τυποποιημένος τρόπος κατασκευής και η επιλογή των σωστών υλικών είναι το κλειδί της επιτυχίας των κατασκευών. Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε την πισίνα που επιθυμείτε και να απολαύσετε χωρίς προβλήματα γρήγορα και στην καλύτερη τιμή.

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Η μέθοδος προετοιμασίας πριν την βαφή, τα υλικά βαφής, η μέθοδος βαφής αλλα και τα στάδια θερμοκρασίας του φούρνου, είναι ο συνδυασμός που καθιστά την πισίνα μας μοναδική με την ισχυρότερη αντιδιαβρωτική προστασία πισίνα με 25 έτη γραπτή εγγύηση.

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ: Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σε ελεύθερο σχέδιο την πισίνα που επιθυμείτε ή να επιλέξετε ένα από τυποποιημένα μας σχέδια με την επιλογή της διάστασης που θέλετε.

πισινα προκατ
πισινα προκατ

ΑΔΕΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ: Οι συνεργάτες μας μηχανικοί βρίσκονται εδώ. Μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε γρήγορα και οικονομικά την έκδοση άδειας μικρής κλίμακας για την έναρξη εργασιών κατασκευής της πισίνας σας.

FOTO GALERY