Μενελάου 35 & Αγ. Θηρεσίας - Νέο Ηράκλειο
Ώράριο εργασίας: 24 Ωρες Service - 7 Ημέρες/ Εβδομάδα
Breadcrumb Image
Πισίνες μπετού
Home Πισίνες μπετού

Πισίνες Μπετού

Η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου την κατασκευή πισίνα μπετού από την αδειοδότηση μεχρι την παράδοση σε λειτουργία, Η πισίνα μπετού σωστά θεωρούνται η καλύτερη επιλογή πισίνας όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής. Μια κατασκευή από μπετό έχει απεριόριστες σχεδιαστικά δύνατότητες και χαρακτηρίζεται απο την μεγάλη αντοχή της στον χρόνο.

Έχουμε την δυνατότητα επιλογής όλων των υλικών επένδυσης της πισίνας όπως μεμβράνη (Liner), πλακάκια ή ψηφίδα, χαλαζιακή άμμο με ρητίνες, εποξειδικές βαφές, μάρμαρο. Έχουμε την δυνατότητα κατασκευής πισίνας με υπερχείλιση, πισίνα με skimmer και πισίνα με καταρράκτη. Επίσης πέρα του βασικού εξοπλισμού ανακυκλοφορίας και φίλτρανσης μπορούμε να αναβαθμίσουμε την πισίνα μας εξοπλίζοντάς την με υδρομασάζ, αντίθετη κολύμβηση, συστήματα επεξεργασίας νερού.

Στάδια κατασκευής πισίνας

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Σχεδιάζουμε μαζί την πισίνα σας και καταθέτουμε τα σχέδια για την έκδοση της πολεοδομικής άδειας. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με δικό σας μηχανικό.

πισινα προκατ

ΣΚΥΡΟΔΕΤΗΣΗ-ΕΓΓΥΒΩΤΙΣΜΟΣ

Βάση σχεδίου αδείας προχωράμε στο καλούπωμα με ξυλότοιχο. Γίνετε ο εγκιβωτισμός των Η/Μ εγκαταστάσεών και στην συνέχεια η σκυροδέτηση του σκελετού με μπετό.

ΕΣ. ΕΠΕΝΔΥΣΗ-ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η στεγανοποίηση και η εσωτερική επένδυση επιτυγχάνετε με διάφορους μεθόδους. Μπορείτε να δείτε εδώ απόχρώσεις και με μεμβράνη (Liner) η οποία είναι και η ασφαλέστερη επιλογή, για πλακάκια ή βαφή μπορείτε να δείτε εδώ.

πισινα προκατ

ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ

Τέλος τοποθετούμε τα εσωτερικά διακοσμητικά και προχωράμε στην κατασκευή του μηχανοστασίου. Γεμίζουμε την πισίνα, ελέγχουμε και ρυθμίζουμε τους αυτοματισμούς. Αναλαμβάνουμε την συντήρηση της πισίνας ή σας εκπαιδεύουμε για τον τρόπο λειτουργία και καθαρισμού.

πισινα προκατ

After Sales Service

Για κάθε μας κατασκευή αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση της πισίνας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τον ιδιοκτήτη ή αυτόν που θα αναλάβει την λειτουργία και τον καθαρισμό της.

Εξασφαλίζουμε την προμήθεια χημικών και ανταλλακτικών της πισίνας χωρίς δεσμεύσεις.
Όλα τα υλικά κατασκευής είναι επώνυμα με συνοδευτικές εγγυήσεις και εμπορεύσιμα προϊόντα χωρίς κανένα περιορισμό αγορά υλικών από εμάς.

FOTO GALERY