Μενελάου 35 & Αγ. Θηρεσίας - Νέο Ηράκλειο
Ώράριο εργασίας: 24 Ωρες Service - 7 Ημέρες/ Εβδομάδα
Breadcrumb Image
Καλύμματα πισίνας
Home Καλύμματα πισίνας

Καλύμματα Πισίνας

Ποιοτικά Καλύμματα Πισίνας
ΚΑΥΜΜΑΤΑ
πισινα προκατ
Χειμερινό κάλυμμα

Κατασκευάζουμε πιοτικά καλύμματα

Δείτε περισσότερα
κάλυμμα με μπάρες
Ημιαυτόματο κάλυμμα

Ημιαυτόματο κάλυμμα με μπάρες

Δείτε περισσότερα
Ισοθερμικό καλύμμα

Καλύμμα σε όλες τις διαστάσεις

Δείτε περισσότερα

Γιατί κάλυμμα στην πισίνα

Ήρθε η ώρα να σκεπάσετε την πισίνα σας…….Αφιερώστε λίγο χρόνο!!!!!

Καλύμματα πισίνας. Πραγματικά, κατά τη διάρκεια του χειμώνα που η πισίνα σας υπολειτουργεί ή όχι αλλά και την περίοδο του καλοκαιριού, είναι απαραίτητο να την προστατέψετε και να προστατευτείτε με ένα κάλυμμα. Είναι κάτι που κάθε ιδιοκτήτης θα πρέπει να εξετάσει για την πισίνα του. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τι μπορούμε να σας προσφέρουμε.

   Θυμηθείτε τη τραβήξατε….την τελευταία φορά που εκκινήσατε για την καλοκαιρινή περίοδο την πισινά, που χάλασε η αντλία, που βούλωσε το φίλτρο που πληρώσατε τους λογαριασμούς για το ρεύμα και το καινούριο νερό και δεν ξέρατε τι και που πληρώνατε, τις χαμένες ώρες και το σκούπισμα, πληρώσατε τον τεχνικό και δεν έκανε τίποτα. Το άγχος όλου του χειμώνα να μη γίνει ατύχημα, να αδειάσετε το νερό το χειμώνα η όχι, και που, και γιατί όχι. Θα δουλεύει η αντλία; Θα χαλάσει το νερό και το εσωτερικό της πισίνας;Tα χημικά που ρίξατε και στο τέλος τα πετάξατε γιατί δεν μπορέσατε να επαναφέρετε το νερό.

   Πάρτε την πισινά στα χεριά σας για να έχετε πισινά…. η εποχή απαιτεί άλλη διαχείριση. Απολαύστε την πισινά σας όπως αξίζει για σας, τα παιδιά σας, και τους πελάτες σας. Έχετε την δυνατότητα τώρα να υπολογίσετε τον χρόνο και τα χρήματα για την πισινά σας με την βοήθεια μας. Δώστε λύση στα προβλήματα σας.

Τα καλύμματα πισίνας θα σας λύσουν τα χέρια….εγγυημμένα.

    Τα υλικά κατασκευής τους είναι Γερμανικής προέλευσης του οίκου MEHLER. Πανίσχυρα στον χρόνο βαρέως τύπου κατασκευή μια για πάντα. Διαθέτουν αντιμυκητιακή κατεργασία και κατεργασία κατά της υπεριώδης ακτινοβολείς UV. Κατασκευάζονται από PVC δυο στρώσεων με ενίσχυση ιαλοπλέγματος στο εσωτερικό τους. Τα μεταλλικά τους στοιχεία είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και από ανοδιομένο αλουμινιο. Κατασκευάζονται αυτόματα χειροκίνητα και απλά καλύμματα χειμώνα εύκολα στον χειρισμό προσαρμόζοντας τα στις ανάγκες σας. Ιδανικά για εξοχικές και μόνιμες κατοικίες αλλά και για ξενοδοχειακά καταλύματα. Κατασκευάζονται για όλους τους τύπους πισίνας (υπερχείλιση και skimmer)και σχεδίων.  Είναι ασφαλείας για παιδιά και κατοικίδια. 

Ασφάλεια Δεν μπορείτε πάντα να είστε εκεί για να επιβλέπετε την πισίνα σας. Μια ανοιχτή πισίνα είναι μια ανοιχτή πρόσκληση.  Ένα κάλυμμα κρατά την πισίνα σας καλυμμένη όταν δεν είναι σε χρήση. Τα καλύμματα ασφαλείας προφυλάσσουν σε περίπτωση πτώσης ενός ατόμου ή κατοικίδιου στην πισίνα. Είναι αρκετά ισχυρά και αντέχουν το βάρος αρκετών ατόμων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν χειμώνα και καλοκαίρι το ίδιο εύκολα.

Οικονομία Μειώνουν την εξάτμιση του νερού που υπολογίζετε περίπου σε ένα εκατοστό ημερήσιος και τις απώλειες θερμότητας. Συγκεκριμένα, τα ισοθερμικά καλύμματα μπορούν να μειώσουν το κόστος θέρμανσης τουλάχιστον κατά 60%.  Επίσης, όλα τα καλύμματα αποτρέπουν την είσοδο φύλλων και οργανικών υλικών στο νερό, μειώνοντας κατά πολύ το οργανικό φορτίο και συνεπώς τη χρήση των χημικών που γίνετε όλο και με μεγαλύτερες δόσεις με την πάροδο του χρόνου που οφείλονται πλέων στο χημικό φορτίο. Όταν η πισίνα σας είναι ανοιχτή, τα χημικά σας εξατμίζονται στον αέρα. Με το κάλυμμα περιορίζουμε την εξάτμιση και μειώνουμε ακόμη περισσότερο την επιπλέων χρήση των χημικών. Δεν απαιτείτε αλλαγή του νερού κάθε χρόνο με φρέσκο και κύριος σε περιοχές που δεν υπάρχει η πολυτέλεια αντικατάστασής του το νερό είναι πανάκριβο. Επίσης σημαντικό είναι να σημειώσουμε και την μείωση τουλάχιστον 25% λειτουργίας της αντλία κερδίζοντας ενεργεία αυξάνοντας την διάρκεια ζώνης του μηχανολογικού εξοπλησμού.Υπολογισμός εξάτμισης: Το 1cm ημερήσιος σε 50m² πισίνα είναι 500 lira.

Κρυστάλλινο νερό Δεν αφήνουν να συσσωρεύοντας φύλλα και χώματα στον πυθμένα της πισίνας.  O καθαρισμός γίνεται ευκολότερος και τα φίλτρα χρειάζονται λιγότερο καθάρισμα.  Επιπλέον, εμποδίζουν το φως του ήλιου να περάσει στο νερό, αποτρέποντας την ανάπτυξη αλεών, την εκκόλαψη μικροοργανισμών και μυκήτων.

Υγιεινή Αποτρέπουν την είσοδο εντόμων και μικρών ζωντανών οργανισμών που παγιδεύονται στο νερό και μπορεί να αποτελέσουν εστία μόλυνσης. Επίσης μειώνετε η χρήση των χημικών και οι απότομες μεταβολές του νερού λόγω καιρικών συνθηκών και οργανικού φορτίου κάνοντάς το φιλικό προς εμάς και κυρίως για τα μικρά παιδιά. Το χημικό φορτίο μιας λαλημένης πισίνας εν σύγκριση με μιας ακάλυπτης στο χρόνο είναι 3-5 φορές μικρότερο και επίσης οι δόσεις των χημικών για την συντήρηση του νερού λόγω του χημικού φορτιού και μονό μπορεί να φράσουν μέχρι και τρεις φορές περισσότερο από αυτή του κανονικού. Φανταστείτε ποσό επιβλαβές είναι αυτό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Σε περίπτωση διαταραχής της ισορροπίας του νερού τα χημικά που θα απαιτηθούν για την επαναφορά του σε φυσιολογικά επίπεδα μπορεί να είναι καθορίστηκα για την υγειά μας χωρίς να το γνωρίζουμε.

Προστασία εξοπλισμού Προφυλάγουν την εσωτερική επιφάνεια της πισίνας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου και τις θερμοκρασιακές μεταβολές, είτε αυτή είναι με επίδικη βάφει, είτε με πλακάκια, είτε με μεμβράνη. Έτσι, αυξάνεται η διάρκεια ζωής των υλικών κατασκευές. Μετά από την πολυετή μας εμπειρία μας ο χρόνος γήρανσης συνολικά μπορεί να μειωθεί έως και 5 φορές από αυτές χωρίς κάλυμμα.

Περιβαλλοντική συνείδηση Μια σκεπαστή πισίνα καταναλώνει λιγότερο νερό, λιγότερη ενεργεία, λιγότερα χημικά και γενικά στο σύνολο της η μείωση περιβαλλοντολογικής ρύπανσης από την χρήση της μπορεί να φτάσει σε περιοχές και το 50% καθιστώντας πλέων την ανάγκη για κάλυψη της πισίνας, μια αποτελεσματική περιβαλλοντική επιλογή.    

Με την εξοικονόμηση στους λογαριασμούς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πισίνα σας περισσότερο χρόνο αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζώνης σας. Επενδύοντας στην πισινά σας με ένα κάλυμμα πρωταρχικά σας δίνετε η δυνατότητα λόγω της ταχυτάτης απόσβεσης να επιλέξετε άλλους εναλλακτικού τρόπους συντήρησης του νερού χωρίς χλώριο, φιλικούς προς εσάς και κύριος για τα παιδιά σας όσο αναφορά την υγιεινή αλλά και για το περιβάλλον που ζείτε.

   Κάντε το πρώτο βήμα με ένα κάλυμμα. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας. Πολύ γρήγορα θα καταλάβετε την αξία του και δεν θα πιστεύετε πως κάνατε χωρίς αυτό.