Μενελάου 35 & Αγ. Θηρεσίας - Νέο Ηράκλειο
Ώράριο εργασίας: 24 Ωρες Service - 7 Ημέρες/ Εβδομάδα
Breadcrumb Image
liner nature 1.5mm
Home liner nature 1.5mm

liner nature 1.5mm

liner nature 1.5mm

liner nature 1.5mm Εσωτερική τελική επένδυσή με μεμβράνη PVC πάχους 1.5mm απομίμηση ξύλου υψηλής αντοχής. Με δύο στρώσεις μεμβράνης μέσα και έξω και εσωτερική ενίσχυση με πλέγμα για μεγαλύτερη αντίσταση σε τάσεις και σκισίματα. Κατεργασία αντιμυκητιακής προστασίας για την αποφυγή λεκέδων από μυκητιάσεις και (UV) προστασία για την αποφυγή προσβολής υπεριώδους ακτινοβολίας.

Η εγκατάσταση

Η εφαρμογή της μεμβράνης γίνετε με θερμοκόλληση σε θερμοκρασία 600-650C μεταξύ της μεμβράνης με αρμοκάληψη. Η κόλληση επιτυγχάνετε λιώνοντας την μεμβράνη pvc και συμπιέζοντάς την με ένα ρολό. Στην συνέχεια βάζουμε στην ένωση της κόλλησης και υγρό pvc.  Χάρη σε αυτό εξασφαλίζουμε 100% στεγανότητα . Λόγω της ελαστικότητάς της επιτυγχάνετε τέλεια πρόσφυση στον πυθμένα και στα πλευρικά τοιχώματα. Θα πρέπει να γίνετε με μεγάλη προσοχή έτσι ώστε να αποφεύγοντες οι τάσεις στην μεμβράνη, αλλά και αντίστοιχα να υπάρχει και πρόβλεψη για τυχών συστολές διαστολές. Μία κακή εγκατάσταση μπορεί να γίνει εμφανή από

  • τις κολλήσεις της
  • την μη συμμετρική εγκατάσταση της μεμβράνης και
  • κυρίως από τις ζάρες

Εχουν αναφερθεί προβλήματα στην μεμβράνη. Για την ακρίβεια πτυχώσεις και φουσκώματα ακόμη και μετά από ένα μήνα κανονικής λειτουργίας. Τα οποία αποδίδονται μόνο σε διαρροή νερού της πισίνας ή συσσώρευση νερού από άλλη αιτία. Λόγου χάρη από υδροφόρο ορίζοντα ή υψηλή στάθμη νερού της πισίνας από βροχή και κυρίως σε πισίνες μπετού. Πολύ προσοχή θα πρέπει να δίνουμε στον τρόπο συγκράτηση της μεμβράνης στο ανώτατο μέρος του τοιχίου όπου γίνετε με 2 τρόπους αναλόγως την κατασκευή της πισίνας.

Ο πρώτος τρόπος

Γίνετε συγκολλώντας την με μεταλλική inox λάμα με φιλμ PVC. Συγκολλάμε και ακυρώνουμε με ανοξείδωτες βίδες επάνω στην τσιμεντοκονία ακριβώς κάτω από το επιχείλιο. Είναι πολύ σημαντικό σημείο της εγκατάστασης της μεμβράνης όπου πολλοί εγκαταστάτες δεν το δίνουν σημασία. Τα προβλήματα που προκύπτουν μετά από λάθος τοποθέτηση της λάμας μπορεί να είναι καταστροφικά. Επιπτώσεις κατα συνέπεια ακόμη και στην υποδομή της πισίνας χάρη της μεγάλης διαρροή του νερού.

Ο δεύτερος τρόπος

Γίνετε μόνο σε καινούρια πισίνα ή σε παλιά αφαιρώντας τα επιχείλια. Στην περίπτωση αυτή  για εύκολη εγκατάσταση και αντικατάσταση της μεμβράνης τοποθετείστε τον ιδικό πλαστικό οδηγό. Τέλειο φινίρισμα με δυνατή συγκράτηση και ασφαλή τοποθέτηση. Ο τρόπος αυτός είναι ο πιο διαδεδομένος στην κατασκευή των προκατασκευασμένων πισίνων μιας και υπάρχει η ευκολία της τυποποίησης της κατασκευής. Το επάνω μέρος της πισίνας το καθορίσαμε από τον αρχικό σχεδιασμό της κατασκευής.

Σε αντίθεση με την πισίνα μπετού που θα πρέπει να αλφαδιάστεί με τσιμεντοκονία η πισίνα, να τοποθετηθεί ο οδηγός και στην συνέχεια να τοποθετηθεί η τελική επένδυση του περιβάλων χώρου της πισίνας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δουλείες μας πατώντας στο σύνδεσμο. Δείτε εδώ τοποθετημένες μεμβράνες σε πισίνες

FOTO GALERY