Μενελάου 35 & Αγ. Θηρεσίας - Νέο Ηράκλειο
Ώράριο εργασίας: 24 Ωρες Service - 7 Ημέρες/ Εβδομάδα
Breadcrumb Image
Επένδυση πισίνας
Home Επένδυση πισίνας

Επένδυση πισίνας

Επιλέξτε αναλόγως την κατασκευή της πισίνα σας την εσωτερική της επένδυση. Η εσωτερική τελική επένδυση της πισίνας είναι το περισσότερο εμφανές αρχιτεκτονικό στοιχείο με κυρίαρχο ρόλο στο αποτέλεσμα της όλης κατασκευής.

  1. Μπορείτε να επιλέξετε για την πισίνα σας μεμβράνη Liner 1,5mm που μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους τύπους των πισίνων. Η μεμβράνη παρέχει άψογο φινίρισμα, εύκολο καθάρισμα με μια απλή σκούπα, υδατοστεγή 100%, με μηδενική απώλεια νερού. Απαραίτητη για πισίνες που βρίσκονται σε ορόφους. Σταθερότητα στα χρώματα με μικρό ρυθμό αποχρωματοποίησης. Δεν επηρεάζετε από το επίπεδο χλωρίου (υπερχλωριώσεις) και ο καθαρισμός των επικαθίσεων μπορεί να γίνει και με καθαρό υδροχλωρικό οξύ (χημικός καθαρισμός).  Επεξεργασία UV κατά την υπεριώδη ακτινοβολία, αντιμυκητιακή προστασία, επιφανειακή κατεργασία για εύκολο καθάρισμα από βρωμιές της ατμόσφαιρας αλλά και από αντηλιακά, μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που καλύπτουν όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση αλλά και αντικατάσταση είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά για τις απαιτήσεις τόσο για επαγγελματικές όσο και για ιδιωτικές πισίνες.
  2. Η βαφή της πισίνας είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να απαλλαγείτε γρήγορα και εύκολα από την τελική επένδυση. Γενικά ή μη σωστή εφαρμογή της βαφή εγκυμονεί πολλούς κινδύνους κατά την κολυμβητική περίοδο. Τα κορυφαία σε ποιότητα υλικά μας και η άψογη τεχνική της εφαρμογής και προετοιμασίας είναι το μυστικό της επιτυχίας μας.
  3. Η εσωτερική επένδυση της πισίνας με πλακάκια η ψηφίδες είναι ο ποιο διαδεδομένος τρόπος τελικής επένδυσης πολλά χρόνια τώρα. Η σωστή επιλογή του υλικού σε συνδυασμό τις κόλλες αλλά και κυρίως την εφαρμογή τους είναι το σύνολο τις ποιότητας που σας εγγυόμαστε. Τα πλακάκια τοποθετούνται μόνο σε πισίνες από μπετό και όχι σε προκατασκευασμένες πισίνες. Δεν αποτελούν μέρος του συστήματος στεγάνωσης της πισίνας μιας και οι στεγάνωσης επιτυγχάνετε με ρητίνες κατά την σκυροδέτηση ή με επαλειφόμενα τσιμεντοϊδή απευθείας μετά την σκυροδέτηση επάνω στο μπετό. Συνιστούμε οι κόλλες και ο στόκος να είναι εποξυδικός ενώ θα πρέπει να έχει προηγηθεί τσιμεντοκονία για την σωστή συγκόλληση των πλακιδίων και όχι με γεμίσματα απευθείας στο μπετό.
Δείτε την πισίνα από μέσα
All
πισινα προκατ
Μεμβράνη liner

Για τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα

Δειτε περισσότερα
Βαφή πισίνας

Γρήγορή και ευκολη λύση

Δείτε περισσότερα
Πλακάκια πισίνας

Κλασική εσωτερική επένδυση

Δείτε περισσότερα