Θέρμανση αφύγρανση

   Απαραίτητο είναι το ισοθερμικό κάλυμμα τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές πισίνες. Εκτιμάτε ότι η μέση τιμή απωλειών από την επιφάνεια της πισίνας είναι 60%. Επίσης απαραίτητο κρίνετε η μελέτη και η εγκατάσταση αφυγραντήρα στις εσωτερικές πισινές.


Αντλία θερμότητας

   Η όπως είναι διαδεδομένη αντλία θερμότητας. Χρησιμοποιείται μόνο σε περιπτώσεις που οι απαιτήσεις είναι μικρές. Λειτουργεί με ρεύμα, η κατανάλωση είναι πολύ μικρή σε σχέση άλλων μεθόδων. Η λειτουργία του είναι η ίδια με αυτή του ψυγείου, μόνο που σε αυτή την περίπτωση παρεμβάλετε εναλλάκτης όπου κυκλοφορεί το νερό της πισίνας. Η εγκατάσταση του είναι απλή και δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

    1. Όταν θέλουμε να παρατείνουμε την κολυμβητική  περίοδο 1-2 μήνες (άνοιξη και φθινόπωρο).
    2. Σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο και χαμηλές θερμοκρασίες από τις συνηθισμένες αυτές του καλοκαιριού.
    3. Σε άλλες περιπτώσεις που απαιτούνε υψηλότερες θερμοκρασίες π.χ. αθλητικές πισίνες


Ηλεκτρικός θερμαντήρας

   Ο ηλεκτρικός θερμαντήρας δεν απέχει και πολύ από την λογική λειτουργίας του απλού οικιακού θερμοσήφονα. Μπορεί να λειτουργεί και τους χειμερινούς μήνες χωρίς κανένα περιορισμό. Λειτουργεί με ρεύμα, η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη από αυτή του heat pump. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτούνε ιδιαίτερες γνώσεις.

Headline

 ΑΦΥΓΡΑΝΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ  

 Αφυγραντήρας είναι ένα μηχάνημα το οποίο το χρησιμοποιούμε σε εσωτερικές πισίνες. Η χρήση του είναι ιδία για θερμαινόμενες και μη θερμαινόμενες. Ο χώρος στο οποίο βρίσκετε η πισίνα θα πρέπει να υγραίνετε και να θερμαίνετε. Σε αντίθετη περίπτωση το περιβάλλον θα είναι αποπνιχτικό και με υψηλό βαθμό υγρασίας. Οι επιπτώσεις της μη εγκατάστασης αφυγραντήρα σε μικρό χρονικό διάστημα είναι καταστροφικές και πολλές φορές μη αναστρέψιμες.

Μερικές από αυτές είναι σωστό να αναφερθούν:

Οξείδωση του σκελετού του κτιρίου στο οποίο βρίσκετε η πισίνα. Ανάπτυξη μικροοργανισμών λόγω υγρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου. Επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγιεινή του ανθρώπου.

Headline

ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΛΕΒΗΤΑ

   Ο πιο κοινός και διαδεδομένος τρόπος θέρμανσης της πισίνας.

Θα πρέπει να έχει προηγηθεί μελέτη από μηχανολόγο για την επιλογή του εναλλάκτη και του λέβητα. Υπάρχει δυνατότητα να θερμαίνεται η πισίνα και από τον λέβητα χρήσης θέρμανσης της κατοικίας.

Μενελάου 35 και Αγ. Θηρεσίας
  Ν. Ηράκλειο Αττικής 14122

Τηλ: +30 211 7 056 024
Κιν: +30 698 34 55 430
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.