Καλύματα Πισίνας για Χειμώνα

Προσφορα 10 Ευρώ/m2 + ΦΠΑ

Μεμβράνες της Mehler Texnologies είναι πολυστρωματικά σύνθετα υλικά με ειδικά πυκνά υφασμένα νήματα στη βάση του υφάσματος. Το διπλό νήμα (υφαντό), χαρακτηρίζετε για τη μεγάλη μηχανική αντοχή του σε τάσεις εφελκυσμού. Τα διαφορετικά υλικά μεμβράνης στο εμπόριο ταξινομούνται κατά βάρος, δύναμη, λακάρισμα και διαύγεια. Για την κατασκευή των καλυμμάτων πισίνας, και την τήρηση των προδιαγραφών, χρησιμοποιούμε την σειρά POLYMAR. Η Mahler Texnologies, ως πρωτοπόρος παραγωγός, αυξάνει συνεχώς την τελειοποίηση των υλικών σε κάθε πτυχή. Γενικά έχει επιτευχθεί διάρκεια ζωής άνω των 10 ετών. Σε συνηθισμένα υλικά, οι πλαστικοποιητές στο PVC μεταναστεύουν προς την επιφάνεια κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου καθιστώντας την επιφάνεια πιο δύσκολο να καθαριστεί. Η επικάλυψη PVC περιέχει πρόσθετα που περιλαμβάνουν σταθεροποιητές UV, επιβραδυντικά φλόγας, χρωστικές και μυκητοκτόνα στο εσωτερικό της, λάκες που ενισχύουν τη δυνατότητα να καθαρίσει τη μεμβράνη PVC. 

 

Τεχνικά χαρακτιριστικά καλύμματος

Βάρος 610 gr/m²

Μεταλλικά εξαρτήματα (Inox 316,ανοδειομένο αλουμίνιο)

Ελαστικό σκοινί πολυπροπυλενίου 8mm
kalimata-xeimona-specs

 Χρήση

  Ενδύκνειτε για εξοχικές κατοικίες και για εποχικά τουριστικά καταλύματα. Είναι ασφαλείας, καλύπτει και τα επιχείλια. Tο κάλυμμα χρησιμοποιείται για την κάλυψη της πισίνας κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η χρήση του δηλαδή συνιστάται όταν η πισίνα σκεπάζεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα εκτός της καλοκαιρινής περιόδου. Δεν είναι βολικό σε περιπτώσεις που ο χρήστης θέλει να χρησιμοποιεί την πισίνα συχνά (π.χ. κάθε Σαββ/κο).

    Το κάλυμμα εφάπτεται πάνω στο νερό της πισίνας και τεντώνει με λάστιχα τα οποία αγκυρώνουν σε πείρους που τοποθετούνται περιμετρικά της πισίνας στον περιβάλλοντα χώρο.

   Επίσης υπάρχουν τρύπες για την αποχέτευση του νερού της βροχής.

Σε περίπτωση επιλογής για απόλυτη στεγανή πισίνα δεν ανοίγονται τρύπες και το νερό θα πρέπει να αποχετεύετε με την βοήθεια ειδικής αντλίας δικής μας κατασκευής.

 

Εγκατάσταση

Προσοχή : Το κάλυμμα δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε άδεια πισίνα (για στεγανό κάλυμμα) διότι όταν δεν υπάρχει νερό, το κάλυμμα κάμπτεται από το βάρος του και μπορεί να φύγει από τις στηρίξεις του ή και να σκιστεί.

   Τεντώνουμε το κάλυμμα και στερεώνουμε τις γωνίες του. Συνεχίζουμε ανοίγοντας τις υπόλοιπες οπές (τρυπάνι Φ6mm) στον περιβάλλοντα χώρο, κατά μήκος της περιφέρειας του καλύμματος, πλησιάζοντας προς το κέντρο, συμμετρικά και από τις δυο πλευρές, και προσέχοντας ώστε οι οπές να γίνονται όσο το δυνατό σε αρμό, σε απόσταση εξω από το κάλυμμα 25cm.

 

 Γενικό σχέδιο εγκαταστασης

kalimata-xeimona-blueprint

Χρωματολόγιο
kalimata-xeimona-color

Μενελάου 35 και Αγ. Θηρεσίας
  Ν. Ηράκλειο Αττικής 14122

Τηλ: +30 211 7 056 024
Κιν: +30 698 34 55 430
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.