Φωτισμός

 Αναβαθμίστε αισθητικά και μειώστε το κόστος κατανάλωσης της πισίνας σας. Αντικαταστήστε τα φωτιστικά 300W με αυτά των 30W και 60W  τύπου LED.

 

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

Η εξοικονόμηση ενέργειας (κατανάλωσης ρεύματος) που επιτυγχάνεται είναι της τάξεως του 50%-90%. Ο χρόνος ζωής τους είναι αντίστοιχος με αυτόν της εξοικονόμησης ηλεκτρικού ρεύματος, περίπου δεκαπλάσιος. Ο ρυθμός απόσβεσή τους είναι ποσοστιαία ανάλογος της χρήσης τους και ποτέ δεν ξεπερνά τον ένα χρόνο.

 

  • ΚΟΣΤΟΣ

Το κόστος αντικατάστασης σε υφιστάμενες κατασκευές είναι πολύ χαμηλό και δεν απαιτεί ιδιαιτέρες τεχνικές γνώσεις. Εμείς περιλαμβάνουμε τα φωτιστικά αυτά στον STANDARD εξοπλισμό χωρίς διαφορά τιμής λόγω του ότι η συνολική ηλεκτρολογική εγκατάσταση έχει τον ίδιο οικονομικό προϋπολογισμό (μικρότερη ισχύς του μετασχηματιστή, μικτότερη διατομή καλώδια).

 

  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ακόμη σε πισίνες τουριστικών καταλυμάτων παρεμβάλετε αυτοματισμός περιορισμού χρόνου λειτουργίας κατά επιλογή με χρονοδιακόπτη για την αποφυγή άσκοπης χρήσης από τους ενοίκους.

 

  • ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Η λειτουργία τους επιτυγχάνετε με χειροκίνητο  διακόπτη (Button) ή με τηλεχειρισμό

Μενελάου 35 και Αγ. Θηρεσίας
  Ν. Ηράκλειο Αττικής 14122

Τηλ: +30 211 7 056 024
Κιν: +30 698 34 55 430
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.